OVER ONS  

      DE ORGANISATIE                                                                                                                      

In Memoriam Harry Loop

Vrijdag 9 november is Harry Loop overleden. Er kwam een einde aan een lange periode van ziekte. De dood waar hij zich zo van af keerde en waar hij zo lang tegen vocht, was onontkoombaar en heeft hem rust gebracht.

Harry was een van de leden van het prille begin van het Voerendaals Mannenkoor. Dat betekent dat hij vele mooie momenten heeft meegemaakt met een enthousiast koor dat steeds beter en gevarieerder zong en daarnaast muzikale uitstapjes maakte: o.a. naar Modau, Bosen am Bostalsee, en Bad Neuenahr. Harry was dus 35 jaar lid van het koor, maar het zingen als tweede tenor ging de laatste jaren steeds minder. Door medicatie veranderde zijn stem zodat hij de concerten met David Spekholzerheide en Breuker Mannenkoor jammer genoeg niet meer kon meemaken.

Harry had een duidelijke mening en gaf die vaak helder te kennen; hij kon met interesse vertellen over zijn vakantiereizen en over diverse ervaringen met ziektezorg. Hij besteedde veel aandacht aan zijn voorkomen en maakte zich daarom zorgen over zijn ouder-worden. Misschien dat ook dat de reden was dat de collega-zangers hem sinds 2016 niet meer in de repetities konden ontmoeten.

Harry en Kitty wilden graag dichter bij hun zoon in Heerlen gaan wonen. Na veel vertraging bij de bouw heeft Harry gelukkig de realisatie van hun nieuwe woning nog mee mogen maken.

Vrijdag 16 november 12.00 uur vindt de afscheidsdienst plaats in de Laurentiuskerk in Voerendaal, alwaar Harry vele malen zijn stem heeft mogen laten horen.

Wij wensen Kitty en de familie veel sterkte bij het verlies van hun dierbare.

 PROGRAMMA

 

 

 

 

 

 

      HET BESTUUR 

      DE DIRIGENT  

      DE BEGELEIDING

      DE JUBILARISSEN

      DE ZINGENDE LEDEN (klik op de foto voor de naam)   

      UITVOERINGEN / AGENDA  (bijgewerkt op 13 november 2018)

      REPETITIES EN NIEUWS  (bijgewerkt 10 november 2018)

      FOTO'S FEESTJES, KOORREIZEN EN CONCERTEN   (bijgewerkt op 25 augustus 2018) 

      LUISTERT U NAAR ONS

      DE CLUB VAN HONDERD

     EN DIT HEBBEN WE BEWAARD

      VERDERE GEGEVENS

      CONTACT MET ONS VIA DE WEBMASTER